Sosiaalinen media

Sähköposti

kaksisuuntaiset(ät)gmail.com

Puhelin

Puheenjohtajamme Johanna Karelahti on tavoitettavissa ma ja pe klo 15 - 17 numerosta 040 8548 581. Puheenjohtaja vastaa yhdistystä koskeviin kysymyksiin. Numeroon voi myös soittaa haastattelupyyntöjä tai yhteistyötarjouksia.

Varapuheenjohtajamme Sari Ollila on tavoitettavissa tiistaisin klo 9-11 ja keskiviikkoisin klo 16-18 numerosta 041 572 0451. Hän vastaa yhdistystä ja yhteistyötä koskeviin kysymyksiin ja antaa tukea OmaKillan käytössä ja jäsentietoihin liittyvissä asioissa.

HUOM! Numerot ei ole tarkoitettu vertaistuen hakemiseen. Jos tarvitset vertaistukea, tule esimerkiksi vertaischattiimme Tukinetiin! Jos puolestaan on kyseessä akuutti kriisi, suosittelemme soittamaan Kriisipuhelimeen, 09 2525 0111. Siellä ovat koulutetut tukihenkilöt vastaamassa ympäri vuorokauden.

Laskutus- ja jäsenyysasiat

Kaikissa laskutukseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen laskutus@kaksisuuntaiset.fi.

Voit tehdä muutoksia jäsentietoihisi ottamalla jäsenvastaaviimme yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen kilta@kaksisuuntaiset.fi tai OmaKilta – palvelussa, jonka käyttöön ohjeet löytyvät täältä: OmaKilta ohjeet.

Rahaston- ja jäsenrekisterinhoitajamme Jimin tavoittaa tarvittaessa myös puh. 040 253 7585, johon yhteydenotot ensisijaisesti vain viestillä tai WhatsAppilla, koska numerossa ei ole varsinaista päivystystä.

Postiosoite

Yhdistys vastaanottaa postia osoitteessa

Kaksisuuntaiset ry c/o Johanna Karelahti
Sipiläntie 8
37370 Vesilahti

Käyntiosoite

Meillä ei tällä hetkellä ole käyntiosoitetta, koska työhuoneemme on virtuaalinen. Fyysiset tapaamiset hoidetaan tapauskohtaisesti.