Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Sähköpostiosoitteet


Puheenjohtaja: johka@kaksisuuntaiset.fi

Varapuheenjohtaja: sari@kaksisuuntaiset.fi

Postia koko hallitukselle: hallitus@kaksisuuntaiset.fi

Laskutusasiat: laskutus@kaksisuuntaiset.fi

Muutokset jäsentietoihin: kilta@kaksisuuntaiset.fi Voit myös käyttää OmaKilta -palvelua, jonka käyttöön ohjeet löytyvät täältä.

Muut asiat: kaksisuuntaiset@gmail.com

Puhelin


Puheenjohtajamme Johanna Karelahden numero on 040 8548 581. Puheenjohtaja vastaa yhdistystä ja yhteistyötä koskeviin kysymyksiin ja haastattelupyyntöihin. Jätä soittopyyntö joko tekstiviestillä tai sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella ja kerro lyhyesti, mitä asiasi koskee. Johanna soittaa sinulle takaisin kahden arkipäivän sisään, ja voit esittää toivomuksen sopivimmasta kellonajasta.

Varapuheenjohtajamme Sari Ollila on tavoitettavissa tiistaisin klo 9-11 ja keskiviikkoisin klo 16-18 numerosta 041 572 0451. Hän vastaa yhdistystä ja yhteistyötä koskeviin kysymyksiin ja antaa tukea OmaKillan käytössä ja jäsentietoihin liittyvissä asioissa.

HUOM! Numerot eivät ole tarkoitettu vertaistuen hakemiseen. Jos tarvitset vertaistukea, tule esimerkiksi vertaischattiimme Tukinetiin! Jos puolestaan on kyseessä akuutti kriisi, suosittelemme soittamaan Kriisipuhelimeen, 09 2525 0111. Siellä ovat koulutetut tukihenkilöt vastaamassa ympäri vuorokauden.

Postiosoite


Yhdistys vastaanottaa postia osoitteessa

Kaksisuuntaiset ry c/o Johanna Karelahti
Sipiläntie 8
37370 Vesilahti

Käyntiosoite


Meillä ei tällä hetkellä ole käyntiosoitetta, koska työhuoneemme on virtuaalinen. Fyysiset tapaamiset hoidetaan tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä