Yhdistyksen historiaa kuvina

Toukokuussa 2019 Kaksisuuntaisten Johanna Karelahti ja Heidi Löksy osallistuivat Mielenterveyden keskusliiton Ytyä yhdistykseen -koulutukseen Tampereen Teiskossa.
Puheenjohtaja Mixu Lauronen Pieni ele -keräyksessä Helsingissä huhtikuussa 2019.
Kevätkokous 2019 pidettiin iloisissa tunnelmissa maaliskuussa Tampereella mielenterveysyhdistys Taimi ry:n tiloissa.
Syyskokous 2018 Pasilan Helmissä, kuvassa valtaosa vuoden 2019 hallituksesta.
Puheenjohtaja Mixu Lauronen sai kunnianuijan syyskokouksessa 2018.
Heidi Löksystä tuli yhdistyksen toinen kunniajäsen syyskokouksessa 2018.
Tiivistä hallitustyötä toukokuussa 2018.
Kevätkokous 2018 pidettiin Pihlajamäen lähiöasemalla.
Pihlajamäen lähiöasemalla pohdittiin toden teolla yhdistyksen tulevaisuudenkuvia helmikuussa 2018. Tässä tulevaisuuspajan tuotoksia.
Johanna Karelahdesta tuli yhdistyksen ensimmäinen kunniajäsen pikkujouluissa 2017 Tampereella Taimi ry:n tiloissa.
Syyskokousta 2017.
Yhdistys sai uuden logon alkukeväällä 2017. Logo on kuvataiteilija Johanna Karelahden suunnittelema.