Hallitus 2023

Puheenjohtaja

Johanna Karelahti


Puheenjohtaja vuodesta 2021. Yhdistysaktiivi vuodesta 2017.

Maisema-arkkitehti, kuvataiteilija, kissaihminen, työkyvyttömyyseläkkeellä. Asuu Vesilahden syrjäseudulla 50 asukkaan kylässä.

Mielenterveyden keskusliiton liittovaltuuston jäsen.

Yhdistystä koskevat asiat, yhteistyöehdotukset, haastattelupyynnöt: ota rohkeasti yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse johka@kaksisuuntaiset.fi

Jos puhut mieluummin puhelimessa, numeroni on 040 8548 581. Jätä soittopyyntö joko tekstiviestillä, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella ja kerro lyhyesti, mitä asiasi koskee. Soitan sinulle takaisin kahden arkipäivän sisään, ja voit esittää toivomuksen sopivimmasta kellonajasta.

Hallituksen jäsenet

Tapani L. (varapuheenjohtaja)

tapsa@kaksisuuntaiset.fi

Sari Ollila (rahastonhoitaja)

Varapuheenjohtaja 2021 ja yhdistyksen hallituksessa mukana vuodesta 2020. Minun vastuualueisiin kuuluu muun muassa Kiltarekisterin ylläpito, erilaiset selvitykset ja tarjouspyynnöt ja päivitän pikku hiljaa näitä meidän verkkosivuja.

Työkyvyttömyyseläkkeellä tällä hetkellä, mutta opiskelen IT-alaa ja työskentelen koulutussuunnittelijana osa-aikaisesti. Tavoitteena päästä takaisin työelämään kiinni ennen pitkää. Toimin myös erilaisissa luottamustehtävissä. 

Järvenpäähän rantautunut 2019, mutta sydän on Pohjois-Pohjanmaalla. 

Minut tavoittaa sähköpostilla osoitteesta sari@kaksisuuntaiset.fi tai puhelintunnilla tiistaisin 9-11 ja keskiviikkoisin 16-18 numerosta 041 572 0451

Kuva Pori Prideltä 2022

Jimi Pellikka

 

Kaksisuuntaiset ry:n toiminnassa mukana jo vuodesta 2016. Tampereen vertaistukiohjaaja keväästä 2017 ja hallituksen jäsen 2018 alkaen. Rahastonhoitajana 2021-2022. Jatkossakin tekemistä ja erilaisia vastuualueita varmasti riittää! :)

Sähköposti: jimi@kaksisuuntaiset.fi

Puhelin:  040 253 7585 (Viestit, WhatsApp). Huom. Ei päivystystä.
 

 

Irmeli Rantanen (sihteeri)

Hallituksen varajäsenet

Mervi M.

Hannu N.

Soile S.

Valtakunnallisen yhdistyksen hallitus kokoontuu pääsääntöisesti Teamsissa. Jokapäiväinen työhuoneemme puolestaan on virtuaalisella Slack-alustalla. Näin maantieteelliset rajoitteet eivät juurikaan vaikuta hallinnollisten töiden sujuvuuteen.

Kuvassa puheenjohtaja Johanna Karelahti tekee yhdistyshommia Slackissa.