Hallitus 2021

Hallituksen varajäsenet

Karoliina Autio (varapuheenjohtaja)

Kristina Havia (ryhmätoimintavastaava)

Osa hallituksemme jäsenistä on julkisuudessa vain etunimellään. Tämä kertoo hyvin konkreettisesti, kuinka suuri stigman negatiivinen voima yhä tänä päivänäkin on. Teemme yhteisvoimin töitä, jotta kenenkään ei enää tarvitsisi pelätä leimautumista sairautensa vuoksi! Jo oman pienen otoksemme henkilökohtaiset kokemukset osoittavat, että työtä on tässä yhteiskunnassa vielä paljon jäljellä.

Valtakunnallisen yhdistyksen hallitus on eri puolilta Suomea. Teimme digiloikan ja hallituksen kokoukset siirtyivät kokonaan virtuaaliseen työhuoneeseemme Slackiin. Taloudellinen, ekologinen ja kätevä tapa kokoustaa! Kuvassa vuoden 2021 puheenjohtajamme Johanna Karelahti hallitustyön parissa.
Osa vuoden 2020 hallituksen kokoonpanosta syyskokouksessa vuoden 2019 joulukuussa Pasilan Helmi-talolla. Keskellä vuosien 2016 - 2020 puheenjohtajamme Mixu Lauronen.