Vertaischat

Tulevien chattien päivämäärät ja suorat linkit


Huomioi, että chattiin päästäksesi sinun on luotava käyttäjätunnus Tukinettiin ja oltava kirjautuneena sisään. Chattiin mahtuu 15 ensimmäistä juttelijaa, vetäjät mukaan lukien. Mukaan voi tulla myös myöhässä, jos chatissa on vielä tilaa.

 

Meillä on keväällä 2024 vaihtuvin päivämäärin kokoontuva vertaischat, jossa tavallisesti keskustellaan ilman erityistä teemaa. Seuraa ilmoitteluamme! Tämän lisäksi meillä on ollut Koukussa? -vertaischat, jossa keskitytään kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön / skitsoaffektiiviseen häiriöön sekä erilaisiin riippuvuuksiin. Koukussa-chat on toistaiseksi tauolla.

Vertaistukemme teki digiloikan koronakeväänä 2020, kun kasvokkain kokoontuvat vertaisryhmät joutuivat pandemian vuoksi jäämään tauolle. Siirryimme chattiin. Ensimmäinen chatti pidettiin 7.5.2020. Alkuun juteltiin kerran viikossa. Sittemmin tahti vakiintui joka toiseen viikkoon.

Kesällä 2023 totesimme chattitiimimme liian pieneksi niin säännölliseen chatin vetämiseen, joten toistaiseksi järjestämme satunnaisempia pop up -chatteja, kunnes saamme lisää vetäjiä joukkoomme. Siispä:

Oletko kiinnostunut vertaischattimme vetämisestä? Meillä on mukava chattitiimi, johon otetaan mielellään uusia vertaisvetäjiä joukkoa täydentämään. Ilmoittaudu yhdistyksen sähköpostiin kaksisuuntaiset@gmail.com, olet lämpimästi tervetullut!

Chattipalvelun alustana toimii Tukinet.

Chatin säännöt

Chattiin mahtuu 15 henkeä vetäjät mukaan lukien.
Emme puhu uskonnosta ja politiikasta, koska niistä aiheista syntyy helposti riitaa.
Kohtelemme toisiamme kunnioittavasti ja otamme toisemme huomioon.
Olemme kaikki tasa-arvoisia keskustelijoita.
Myös vetäjä on vertainen muiden joukossa.
Ryhmässä puhuttuja asioita koskee vaitiolovelvollisuus – ryhmän sisäiset asiat eivät leviä ryhmän ulkopuolelle.
Chat ei ole kontaktipalsta, joten omia henkilö- ja yhteystietoja ei saa jakaa.
Ryhmässä toimitaan selvin päin, tänne ei siis tulla mitään päihdyttäviä aineita nauttineena.
Chat on rajattu täysi-ikäisille.
Palautetta ei anneta ryhmään, vaan palautelomakkeella tai ylläpidon sähköpostiin yllapito@tukinet.net tai vaihtoehtoisesti voi kertoa chattiin liittyviä ajatuksiaan yhdistyksen sähköpostiin kaksisuuntaiset@gmail.com