Vertaischat

Tulevien chattien päivämäärät ja suorat linkit


Huomioi, että chattiin päästäksesi sinun on luotava käyttäjätunnus Tukinettiin ja oltava kirjautuneena sisään. Chattiin mahtuu 15 ensimmäistä juttelijaa, vetäjät mukaan lukien. Mukaan voi tulla myös myöhässä, jos chatissa on vielä tilaa.

 

VERTAISCHATIT joka toinen torstai:

23.3.2023

6.4.2023

20.4.2023

 

KOUKUSSA? -VERTAISCHAT joka kuukauden 15. päivä:

15.4.2023 teemalla Turvallinen hyvä olo

15.5.2023

 

Meillä on joka toinen torstai kokoontuva vertaischat, jossa on välillä vaihtuvia teemoja ja välillä keskustellaan ilman erityistä teemaa. Tämän lisäksi meillä on maaliskuussa 2022 aloittanut, kerran kuussa kokoontuva Koukussa? -vertaischat, jossa keskitytään kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön / skitsoaffektiiviseen häiriöön sekä erilaisiin riippuvuuksiin.

Vertaistukemme teki digiloikan koronakeväänä 2020, kun kasvokkain kokoontuvat vertaisryhmät joutuivat pandemian vuoksi jäämään tauolle. Siirryimme chattiin. Virtuaalinen vertaistuki oli ollut tehtävälistallamme jo jonkin aikaa ja korona antoi lopullisen sysäyksen vertaischatin perustamiselle. Ensimmäinen chatti pidettiin 7.5.2020. Alkuun juteltiin kerran viikossa. Sittemmin tahti vakiintui joka toiseen viikkoon.

Oletko Kaksisuuntaiset ry:n jäsen ja kiinnostunut chatin vetämisestä? Meillä on mukava chattitiimi, johon otetaan mielellään uusia vertaisvetäjiä joukkoa täydentämään. Ilmoittaudu yhdistyksen sähköpostiin kaksisuuntaiset@gmail.com, olet lämpimästi tervetullut!

Chattipalvelun alustana toimii Tukinet.

Chatin säännöt

Chattiin mahtuu 15 henkeä vetäjät mukaan lukien.
Emme puhu uskonnosta ja politiikasta, koska niistä aiheista syntyy helposti riitaa.
Kohtelemme toisiamme kunnioittavasti ja otamme toisemme huomioon.
Olemme kaikki tasa-arvoisia keskustelijoita.
Myös vetäjä on vertainen muiden joukossa.
Ryhmässä puhuttuja asioita koskee vaitiolovelvollisuus – ryhmän sisäiset asiat eivät leviä ryhmän ulkopuolelle.
Chat ei ole kontaktipalsta, joten omia henkilö- ja yhteystietoja ei saa jakaa.
Ryhmässä toimitaan selvin päin, tänne ei siis tulla mitään päihdyttäviä aineita nauttineena.
Chat on rajattu täysi-ikäisille.
Palautetta ei anneta ryhmään, vaan palautelomakkeella tai ylläpidon sähköpostiin yllapito@tukinet.net tai vaihtoehtoisesti voi kertoa chattiin liittyviä ajatuksiaan yhdistyksen sähköpostiin kaksisuuntaiset@gmail.com