Tulossa: KEKRI!

Kekri on yhdistyksen jäsenille tarkoitettu mukavan yhdessäolon päivällistapahtuma Lempäälässä 30.10.2021. Jäsenet, seuratkaa jäsenpostianne! Lisätietoja tulossa sitä kautta tuota pikaa.

Menneitä tapahtumia

Lenininpuiston kesäpiknik oli jo toinen laatuaan - melkeinpä voisi jo perinteiseksi kutsua.
Kaksisuuntaiset ry järjesti hiljaisen mielenosoituksen mielenterveyshoidon tason ja saatavuuden heikentymisen vuoksi Auroran sairaalan edustalla Helsingissä 6.6.2020.
Loppuvuodesta 2019 järjestettiin yhdistyksen vertaisohjaajille virkistysleiri Vartiosaaressa, Helsingissä. Saaressa oli fyysisesti kylmää, mutta henkisesti lämpöistä.
Vuoden 2019 Pride-kulkueen tunnelmia. Kaksisuuntaisten banderolli keikkui tiiviisti menossa mukana.
Mindpride-tapahtumassa Helsingissä 10.10.2018 ylpeästi banderolli korkealla!