Tulevia tapahtumia

Tällä hetkellä meillä ei ole tiedossa tulevia tapahtumia. Kekseliäät kaksisuuntaiset saattavat kuitenkin kehittää jotain nopeastikin, joten kannattaa seurata säännöllisesti, mitä tuleman pitää!

Menneitä tapahtumia

Lenininpuiston kesäpiknik oli jo toinen laatuaan - melkeinpä voisi jo perinteiseksi kutsua.
Kaksisuuntaiset ry järjesti hiljaisen mielenosoituksen mielenterveyshoidon tason ja saatavuuden heikentymisen vuoksi Auroran sairaalan edustalla Helsingissä 6.6.2020.
Loppuvuodesta 2019 järjestettiin yhdistyksen vertaisohjaajille virkistysleiri Vartiosaaressa, Helsingissä. Saaressa oli fyysisesti kylmää, mutta henkisesti lämpöistä.
Vuoden 2019 Pride-kulkueen tunnelmia. Kaksisuuntaisten banderolli keikkui tiiviisti menossa mukana.
Mindpride-tapahtumassa Helsingissä 10.10.2018 ylpeästi banderolli korkealla!