Liity jäseneksi!

Tule tukemaan toimintaamme ja liity jäseneksi kasvavaan yhdistykseemme! Olemme Mielenterveyden Keskusliiton jäsenyhdistys, joten liittyessäsi liityt myös MTKL:n jäseneksi.  Jäseneduiksi saa mm. Revanssi-lehden.

Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 10 €. Yhdistyksen syyskokouksessa päätettiin, että jäsenmaksu pidetään ennallaan.

Jäsenmaksun voi maksaa OP:n tilille:

FI77 5542 2320 3570 07

Kirjoita viestikenttään nimesi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi. Jos haluat, voit lisätä myös puhelinnumerosi. MTKL kannustaa laittamaan mukaan myös syntymävuoden, mitä se käyttää omaan tilastointiinsa.

Ilmoittamalla tietosi hyväksyt niiden tallentamisen rekisteriimme sekä tietojen käsittelemisen yhdistyksen sisäisissä asioissa, kuten tiedotussähköpostien lähettämisen muutaman kerran vuodessa (esim. vuosikokouskutsut). Mikäli et halua sähköpostia meiltä, älä ilmoita sähköpostiasi.

Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet kokouksissaan, pääsääntöisesti kerran kuussa.

HUOM! Mikäli olet jo aikaisemmin liittynyt jäseneksi ja maksanut jäsenmaksun, kirjoita viestikenttään vain nimesi ja että maksat jäsenmaksun, esim. näin: "Teppo Terävä, jäsenmaksu 2019". Älä kirjoita uudestaan muita liittymistietoja.