Liity jäseneksi!

Tule tukemaan toimintaamme ja liity jäseneksi kasvavaan yhdistykseemme! Olemme Mielenterveyden Keskusliiton jäsenyhdistys, joten liittyessäsi liityt myös MTKL:n jäseneksi.  Jäseneduiksi saa mm. Revanssi-lehden.

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 10 €. Sen voi maksaa OP:n tilille:

FI77 5542 2320 3570 07

Kirjoita viestikenttään nimesi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi. Jos haluat, voit lisätä myös puhelinnumerosi. MTKL kannustaa laittamaan mukaan myös syntymävuoden, mitä se käyttää omaan tilastointiinsa.

Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet kokouksissaan, pääsääntöisesti kerran kuussa.

HUOM! Mikäli olet jo aikaisemmin liittynyt jäseneksi ja maksanut jäsenmaksun, kirjoita viestikenttään vain nimesi ja että maksat jäsenmaksun, esim. näin: "Teppo Terävä, jäsenmaksu 2018". Älä kirjoita uudestaan muita liittymistietoja.