Liity jäseneksi!

Tule tukemaan toimintaamme ja liity jäseneksi kasvavaan yhdistykseemme! Olemme Mielenterveyden Keskusliiton jäsenyhdistys, joten liittyessäsi liityt myös MTKL:n jäseneksi.  Jäseneduiksi saa mm. Revanssi-lehden.

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 10 €. Kun maksaa nyt niin saa vuoden 2019 jäsenyyden myöskin samaan hintaan! Jäsenmaksun voi maksaa OP:n tilille:

FI77 5542 2320 3570 07

Kirjoita viestikenttään nimesi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi. Jos haluat, voit lisätä myös puhelinnumerosi. MTKL kannustaa laittamaan mukaan myös syntymävuoden, mitä se käyttää omaan tilastointiinsa.

Ilmoittamalla tietosi hyväksyt niiden tallentamisen rekisteriimme sekä tietojen käsittelemisen yhdistyksen sisäisissä asioissa, kuten tiedotussähköpostien lähettämisen muutaman kerran vuodessa (esim. vuosikokouskutsut). Mikäli et halua sähköpostia meiltä, älä ilmoita sähköpostiasi.

Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet kokouksissaan, pääsääntöisesti kerran kuussa.

HUOM! Mikäli olet jo aikaisemmin liittynyt jäseneksi ja maksanut jäsenmaksun, kirjoita viestikenttään vain nimesi ja että maksat jäsenmaksun, esim. näin: "Teppo Terävä, jäsenmaksu 2018". Älä kirjoita uudestaan muita liittymistietoja.

Otamme kiitollisina vastaan lahjoituksia toimintamme tukemiseksi ja kehittämiseksi. Lahjoitukset voi osoittaa samalle tilille kuin jäsenmaksutkin. Yhdistyksemme toimii tällä hetkellä täysin vapaaehtoisvoimin - kaikki tuki on tärkeää!

Tukemalla mielenterveystyötä tuet suvaitsevaisuutta ja maailmaa, jossa kaikkien, niin terveiden kuin sairaiden on helpompi olla.

Yhdessä voimme paremmin.