Hanketyöntekijöiden esittely

Hankepäällikkö Sanna Kärkkäinen


Toimin hankepäällikkönä toukokuussa 2023 alkaneessa nuorisohankkeessa. Koulutukseltani olen sosiaalipsykologi (YTM) ja työtä olen tehnyt järjestöpuolella mielenterveysasioiden parissa. Työssäni olen päässyt todistamaan vertaistuen voimaa ja kokemusasiantuntijuuden merkitystä - hienoa päästä vahvistamaan näitä nyt Kaksisuuntaisilla! Jo lyhyessä ajassa olen huomannut, että tämän yhdistyksen toiminnassa on mukana mahtavia tyyppejä. Kivaa olla mukana! Vapaa-ajalla nautin erityisesti läheisten seurasta, kirjoista ja jalkapallosta.

Voit olla yhteydessä hankkeen tiimoilta sähköpostitse sanna@kaksisuuntaiset.fi ja puhelimitse 044 741 0013. Otamme mielellämme ideoita, toiveita ja kokemustietoa vastaan.

Hanketyöntekijä Hilla Ristimäki


Mahtavaa saada työskennellä nuorisohankkeessa yhdessä Sannan kanssa. Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri (TTM) kansanterveystieteen tutkinto-ohjelmasta. Minulla on kokemusta vapaaehtoistyöstä, korkeakoulujen opiskelijarekrytoinnista sekä monialaisista työllisyyspalveluista. Vapaa-ajalla tykkään liikkua, kokeilla uusia lajeja (viimeisimpänä suunnistus) ja viettää aikaa ystävien kanssa. Nuorisohankkeella on tärkeä tehtävä, sillä vertaistuessa on voimaa! Keksimme varmasti kaikkea kivaa tulevalle kolmelle vuodelle!

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse hilla@kaksisuuntaiset.fi ja puhelimitse 044 750 0049.